sobota 23. května 2015

Soutěž!

Dneska, přesně dneska blog slaví půl roku. Jelikož je to pro mě vážně důvod k menší oslavě, rozhodla jsem se uspořádat soutěž. :) Určitě znáte youtuberku Zoellu. Jestli jí neznáte, tak už jste aspoň slyšeli, že napsala knížku. A protože mě se knížka moc líbila, koupila jsem ještě jednu pro vás. 

Soutěž bude trvat ode dneška 23.5.2015 do 23.6.2015.
Do soutěže vstupujete tím, že vyplníte formulář.
Jsou i bonusové vstupy.
Vítěze budu losovat. :)

7 komentářů:

  1. Jeej som rada, že mám možnosť túto knižku vyhrať, už dlho sa odhodlávam si ju kúpiť. :) Dúfam, že nevadí, že som zo Slovenska :/

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle knížku když jsem uviděla na internetu, říkala jsem si, že by mohla být dobrá a že až ji někde uvidím, tak si ji rozhodně musím koupit. Moc mě potěšilo, že mám tu možnost ji vyhrát a získat. Zoe Sugg znám, sleduji její videa a mám ji ráda a proto mě také asi tato kniha zaujala...:) Vidím, že blog máš teprve krátce, tak přeji hodně dobrých nápadů na články!

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za možnost zúčastnit se skvělé soutěže o úžasnou knihu !!!!
    Na tvůj blog jsem narazila úplnou náhodou, však jsem velmi ráda, že se to stalo, určitě budu dále sledovat tvé příspěvky :) !!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Jůůů, tak tohle je super soutěž! Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super soutěž :-) knížku bych si ráda přečetla :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Včera jsem si říkala, že si na léto knihu koupím. Dnes na FB narazím na tvůj odkaz na soutěž, tak jsem chtěla zkusit štěstíčko ❤ a blog budu sledovat i nadále :)

    OdpovědětVymazat
  7. Říkala jsem si, že bych si ji pořídila, tak to zkusím v tvé soutěži. ;)

    OdpovědětVymazat