úterý 17. února 2015

Oblíbený hrneček, aneb já piju jen ze svého

Právě jsem si šla udělat čaj k psaní článku a trvalo mi to asi deset minut. Proč? Nemohla jsem najít svůj hrníček. Co že jich máme plný kredenc, ale není to ten MŮJ. Co vy, máte oblíbený hrníček?
Já začínala, asi jako každý, s kojeneckou lahví :)
Mám doma hodně hrnečků se zvířaty, mojí velkou láskou. Mám tu beruškový, se slonem, s pejskem, sestra má s kočičkou. Je tu i jeden pavoučí, ale takový ten roztomilý pavouček v bačkůrkách, nebojte.

Pak bylo období, kdy mi bylo naprosto jedno, z čeho piju. Co přišlo pod ruku, to jsem brala. Co je ale problém, že roli hlaje velikost nádobky a podle toho nápoj chutná. Asi je všem jasné, že když si dám dvě lžičky kafe do náprstku, je to něco jiného, než když si stejné množství dám do půllitru.

Pak přišlo období fandění a nakupily se mi doma nádobky fotbalových týmů, hokejových týmů, škol, reklamní (od kakaa, od lentilek, od pigi čaje, asi máme doma všichni to stejné, ne :-D). Cokoli, hlavně že na tom byla nějaká značka či logo.

Je celkem vtipné, že článek začínám tím, že jsem hledala svůj hrneček, přitom vlastně není můj. Uzmula jsem mamčin a je to ten jediný, který momentálně používám. Je totiž se sněhuláčkem, což se nám dokonale hodí. A z čeho pijete vy?

6 komentářů:

  1. To mně je uplne jedno, z ceho piju, hlavne kdyz piju :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám jen jeden a z jiného bych se proste nenapila :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já tuhle 'módu' proste nechapu .. vzdyt je hrnek jako hrnek, ne? :)

    OdpovědětVymazat
  4. kojenecka lahev pobavila :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Aj ja mám svoj obľúbený hrnček. Dostala som ho od mamky na Vianoce. Je na ňom krásna sova a sovy sa mi v poslednom čase začali strašne páčiť. Aj keď sem-tam nepijem neho, stále je môj obľúbený. Teraz si chcem niekedy (keď budem mať peniaze :D, takže asi nikdy) kúpiť hrnček na ktorom bude napísané "Ak je nápoj v tomto hrnčeku studený, znamená to, že čítam dobrú knihu." :3 :3

    OdpovědětVymazat
  6. No, já jsem v poslední době dostala hrozně moc hrnečků :D takže je většinou střídám. Ale asi nejvíce: na intru piju z červeného s bílými puntíky a doma z takového malého bílého se srdíčky

    OdpovědětVymazat