neděle 31. ledna 2016

Teplé zimní návleky na nohy

Sice už není venku moc sněhu, ale stále je, chvílemi, vcelku zima. A pokud nechcete opustit své kotníčkové podpatky, je tu například tohle řešení - návleky.


Ty moje jsou z postovnezdarma.cz a barvu mám černou. Na výběr mají hodně barev, váhala jsem ještě mezi bílou, chtěla jsem něco univerzálního, co půjde vzít k co nejvíce kombinacím. Nakonec ale vyhrála klasika. 


Líbí se mi použití knoflčků. Kolikrát se mi u návleků, co jsou jen pletené, stalo, že mi na nějakou botu šly a na nějakou ne, moc široké, moc úzké atp. Tady si můžu sama zvolit šířku, jak dole tak nahoře, což je supe, protože mám vcelku svalnatá lýtka a normálně by mě to tlačilo. Na jedné straně je ještě jako ozdoba jakási krajka. Knoflík je v detailu hezky propracovaný, žádná černá kulatá nuda.


Materiál: umělé vlákno  
Různé barvy  
Rozměry: cca 55 x 12 cm  
Balení obsahuje 1 pár

Nosit se do může buď ke kozačkám, pokud se doladí outfit tak klidně i do sportovna k teniskám / botaskám a nebo, jak je v prvním obrázku, k botkám na podpatku. Co se vám líbí nejvíc?

1 komentář:

  1. Nikdy jsem těmto návlekům nepřišla na chuť. Nemám absolutně ponětí, jak je kombinovat. Ovšem když je někdo má na sobě, tak to se mi dost líbí. A tyhle jsou opravdu krásné :)
    GIRL OnLINE

    OdpovědětVymazat