čtvrtek 16. července 2015

Jak si žiju #1

Sluníčko svítí, venku je krásně a já se rozhodla, že se zapojím do projektu od Rachel-Roo - Jak si žiju. :)
Články do tohohle projektu nebudou denně, jen když bude něco zajímavého, nebo prostě párdenní shrnutí. Takže uvařit čaj (ne, nevadí že je venku pomalu 30°C) a jdeme na to! :)

Už od rána čekám u telefonu na jeden hovor. A to, jestli mě vezmou na brigádu. Volala jsem jim včera večer a paní mi řekla, že volám později, než jsou zvyklí, ale že se mi zeptá a zavolá mi zpátky. Je 15:20 a pořád nevolá! :D Jednu brigádu už mám, ale je jen na pár dní, tak jsem si řekla, že bych šla ještě na ty tři poslední týdny v srpnu. No uvidíme. Ale na tuhle brigádu bych chtěla. Je to celkem dobře placené a peníze se vždycky hodí. Navíc náplň práce je primitivní a jednotvárná. Prostě bych házela sáčky do krabic, které jezdí po pásu. Dám vám vědět. :)

Hodně jsem v poslední době začala poslouchat skupinu R5. Nevím, jak moc jsou známí, ale u nás ve třídě jsou dost v kurzu. :D Tahle skupina bude v září v Praze a dvě kamarádky mě tak nějak ukecali (ne, že by jim to dalo moc zabrat, mají pěkný písničky a vidět je naživo by mohl být pěkný zážitek :) ) a pojedeme společně. :) Tak je teď poslouchám víc a víc, hlavně z důvodu, abych pak mohla zpívat s ostatníma. A celkově abych tam pak nebyla za tu, co nezná ani jejich jména. (Už je umím!)

Dneska půjdeme s mamkou do kina. Zítra se totiž vrací mladší sourozenci z tábora, tak ať máme ještě chvíli pro sebe. :D Celkově, být z velké rodiny je nevýhoda, hlavně když jste vy, a pak ti minimálně o 6 let mladší. Těch pár dní u babičky jsme si hrozně užili a celé tři hodiny na cestě zpátky domů jsme jen protlachali. V těchhle chvílích mi pokaždé dojde, že mamka není jen mamka, ale i kamarádka. :) Jdeme na film Domácí péče, což by měla být nějaká česká komedie. Mamka totiž odmítá chodit na filmy s titulkama a já odmítám jít na film s dabingem. Takže nic jiného, než české filmy pro nás nepřipadají v úvahu. :D
Já už dopila čaj, což je pro mě znamení, že bych měla končit. :D Mějte se krásně a užívejte sluníčka! 

2 komentáře:

  1. taky nechodim na dabovany filmy :-D a R5 vubec neznam :) drzim palce na brigadu :)

    OdpovědětVymazat
  2. R5 nepoznám na Slovensku som o nich ani nepočula, idem si asi vypočuť nejakú pesničku, možno sa mi zapáčia.. TheBookLady

    OdpovědětVymazat