pondělí 13. července 2015

Čelenková mánie

Nevím, zda-li jste si toho i vy všimli, ale blogosféru zachvátila mánie. Čeho? No přece čelenek. A to ne ledajakých, ale kytičkových a čím větší, tím lepší. Takže jsem samozřejmě, jako častá účastnice blogových akcí, nemohla zůstat pozadu a i já si jednu takovou musela pořídit.


Nejsem ale až tak odvážná, takže jsem zvolila pouze malinkou, decentní a to konkrétně tuhle. Bylo na výběr z vícero barev, chtěla jsem nějakou univerzální a přitom pěknou. Hodně se mi líbila bílá, ale přece jen, nevdávám se, že jo. Tak jsem nakonec vybrala světloučce růžovou.


Hodně mě překvapilo, že dodání bylo psáno 15 - 40 dnů ?! No ale když dorazil balíček s rozsypaným čajem (rozumějte z Číny), tak jsem to pochopila. Je to dost dlouhá doba, kdybych ji chtěla třeba zrovna na tu svatbu a vzpomněla jsi až na poslední chvíli, asi bych to nestihla, jinak ten čas nehraje až tak roli.



Co mě trochu mrzelo, že čelenka byla balená pouze v igelitu, žádné bublinky, nic, takže kytičky byly trochu pomačkané, ale když jsem se trochu posnažila, povedlo se mi je narovnat a rozvinout jim poupátka :) A nevím, třeba křehké věci, skleničky a tak, balí jinak, nemůžu soudit.


Jinak jsem spokojená, doplněk je to nádherný, hned při příští akci ji musím vzít ven vyvětrat. A pokud se jednou odvážím, určitě zkusím i větší květenství. Fotila jsem ji na kamarádkách, jedna má dlouhé a druhá krátké vlasy, aby bylo vidět, že je univerzální. Dá se vzít do rozpuštěných i do stažených dozadu, fantazii se meze nekladou. Dovedla bych si představit i zapletený drobný copánek od ucha k uchu vrchem hlavy a za to dát čelenku, to by bylo moc hezké. 

6 komentářů:

  1. Taky se mi to hrozně líbí :) už mám doma dvě a další je na cestě :D

    OdpovědětVymazat
  2. I já mám jednu takovou doma:) a jsem za to fakt ráda:)):)
    kdyby jsi měla chvilku, byla bych ráda, kdyby si se podívala na můj blog, napsala nějaký hezký komentář a stala se třeba i jeho pravidelnou čtenářkou :)
    http://worldbyanett.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem si vsimla ze blogerky tohle ted hodne nosi, ale zadnou nemam, kazdopadne planuju poridit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bych řekla, že to letí nejen u blogerek :D
    Hm, tahle zrovna je pěkná, ty velký už se mi moc nelíbí. Sama ale myslím, že pořizovat si to nebudu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se tyto čelenky také moc líbí, ale najít nějakou co by mi slušela je těžké. Ty malé jako máš ty jsou pěkné, ale ty obří už jsou podle mě záležitostí spíš na festivaly. Ty střední zase jen pro odvážlivce. Výběr je fakt složitý 😃. A myslím si že to není jen blogerská záležitos - má sestřička, co chodí teprve do školky je taky nosí 😄. Super článek.

    OdpovědětVymazat
  6. Čelenky se mi opravdu líbí,líbí se mi i ty s většími květy, ale problém je ta odvaha vzít to na sebe no :/ Ale určitě si aspoň jednu pořídím :)

    OdpovědětVymazat