středa 10. června 2015

Seriály #3

Teen Wolf

Před pár dny jsem dokoukala čtvrtou řadu Game of Thrones. Pátou ještě začít nemůžu, protože ještě nemám přečtenou knížku. A já, seriálová závislačka, jsem si prostě musela najít něco, na co budu koukat a ztrácet u toho čas. :D Takže místo chemie, fyziky, němčiny a podobných blbostí koukám na polonahého Tylera Hoechlina. :D Který nejenže je tam nejhezčí, ale taky naprosto nejvtipnější. Ti, kteří to viděli si určitě vzpomínají na scénu, kdy si Derek oblékal Stilesova trička... ne, to prostě nebyla jeho barva. :'D Smála jsem se u toho vážně dlouho.


Když jsem ten seriál našla, říkám si: ''No v pohodě. Střední škola, mladý lidi, láska, vlkodlaci, co si víc přát. Něco lehčího mi k tomu všemu stresu ve škole rozhodně neuškodí.'' Prej lehčího! Jsem u druhé série, a celkem se to zvrhlo. :D Každopádně, je to boží!

Děj začíná, kdy Scotta v lese něco kousne. Scott neví, co to bylo, ale to nejdivnější na tom je, že obrovské a hodně krvavé kousnutí se začne až zázračně rychle hojit. No a pak je úplněk... A Scott se seznamuje s Derekem, taky vlkodlakem, kterému to vyčítá, protože žádného jiného vlkodlaka tam nikdo nezná. Derek to ovšem neudělal, a společně hledají takzvaného Alfu. Derek kvůli krevní pomstě a Scott protože chce zpátky svůj starý život. Do toho se Scott poznává s Alison, jejíž otec je lovec vlkodlaků, a celé se to zamotá.

Zní to jako prvotřídní trapárna? Ano zní. To jsem od toho očekávala a nic jiného jsem nechtěla. No tak nepovedlo se... Krve je tam asi ještě víc než v Game of Thrones, na můj vkus se u toho až moc často bojím a držím si ruku před obličejem, abych to neviděla. A samozřejmě spousta mrtvol. Co je ale důležité je, že mě to absolutně dostalo. A doporučila bych to už kvůli Derekovi a Lydii. O Lydii jsem tu nic nepsala, protože ze začátku se tam moc neprojevuje, a už bych spoilerovala opravdu hodně, každopádně tahle jahodová blondýna taky stojí za to. :D


6 komentářů:

  1. Prvotní reakce byla "Boha - dělá to MTv, to bude pěkná sra....", ale ono se jim to povedlo. Opravdu povedlo. Má to spád a je to moc fajnovej seriál, kde si MTv dělá srandu i samo ze sebe.
    Doporučuji. ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. az tak? no ja puvodne myslela ze napisu neco jako fuuuuuj, ale kdyz to doporucujes i ty ... asi na tom neco bude, dobre, popremyslim :)

      Vymazat
  2. Já si původně taky myslela, že to bude jenom takový vtipný jednoduchý seriál. Ale pak? Vždyt' části třetí série jsou lepší jak horor!

    OdpovědětVymazat
  3. Neviděla jsem, neznám, ačkoliv název mi přece jenom něco říká. S jistotou však vím, že se do seriálu pouštět nebudu. Málo u kterého totiž vydržím a na skladě mám pár dalších tipů s větší šancí na úspěch :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem taky šílená seriálová závislačka :D Těch seriálů sleduju asi dvacet a GoT i TW jsou mezi nimi. Tylera Hoechlina taky zbožňuju a i když se mi zdá v roli Dereka opravdu vtipný, u mě vede Stiles :) Na toho v humoru nikdo nemá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Seriál mě předtím nějak nenadchl, ale po tvojí "recenzi" (po tvém článku) mu dát ještě šanci ... jinak super článek :)

    OdpovědětVymazat