neděle 23. listopadu 2014

Seriály #1

Je tu pár seriálů, na které jsem schopná podívat se kdykoliv. Jaké to jsou?

Gilmorova děvčata
No vážně. To je prostě dvojka. Matka s dcerou, nejlepší kámošky. Ty jejich řeči, vtipy, jak rychle mluví, že to člověk ani nestihne vnímat. Samozřejmě - protože mi je bližší věkem, měla jsem raději Rory. I když bylo pár věcí, co mi na ní vadilo, pořád jsem s ní prožívala základku, přechod na střední, vysokou, chlapi. U tohohle seriálu si dokážu skvěle odpočinout.

Přátelé
Naprostá klasika a must must must seriál. Skoro věřím, že je to nejznámější seriál na světě a zná ho, či alespoň viděl pár dílů, naprosto každý. Ano, včetně třeba mých rodičů, protože to dávají pravidelně v televizi :) Partička přátel, co více méně bydlí spolu a všechno spolu prožívají. Po pravdě si ale myslím, že ve skutečném světě by to takle nefungovalo, protože v seriálu neměl nikdo naprosto žádné soukromí, což třeba já, rozhodně se vsadím jako ne jediná, vyžaduju. Ale opět, na uvolnění a pohodu super.



HIMYM / BBT
Z novodobých seriálů jsou to určitě How i met your mother a Big bang theory. Zase, partičky kámošů, všechno spolu prožívají, řeší. Je to asi jedno z oblíbených témat dnešní doby, co :) Big bang je o skupině nerdů, vtipy na fyziku, chemii a ostatní přírodní vědy rozesmály i mého taťku a to je co říct.
Příště se podíváme na zoubek dalším pár seriálům, třeba časem dojdeme i k nějakému co neznáte a třeba vás inspiruju. :)

6 komentářů:

  1. Ještě bych přidala Doctora Who a bylo by to kompletní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, Gilmorova děvčata jsem úplně milovala! :3

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna nedávno jsem znovu koukala na pár díly přátel. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju bbt! Koukala jsem i na přátele i himym, ale bbt je nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já teda koukala jen na Přátele a teď koukám na Hry o trůny.. u jiných seriálů jsem nikdy nevydržela. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jak jsem poznal vaši matku jsem nikdy neviděla ale poté co se téma ,,Jak jsme poznal vaši matku,, objevilo u maturity tak jsem se prostě musela začít dívat :D

    OdpovědětVymazat